Yhdessä selviämme

Yhdessä selviämme

Yhteiskuntamme on lyhyessä ajassa joutunut aivan uuteen ja ennakoimattomaan tilanteeseen koronaviruksen vuoksi. Luonnollisesti nyt on tärkeä kaikin keinoin estää viruksen leviäminen. Terveytemme on kaikesta huolimatta ensisijainen ja siitä kannamme yhdessä vastuuta.

On kuitenkin aivan selvää, että yritysten edessä on kovia haasteita, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin. Haluammekin kannustaa ajattelemaan haastavaa tilannetta mahdollisuuksien näkökulmasta ja uskomaan, että yhdessä selviämme ja vahvistumme.Yhteistyön kautta ja suuntaamalla katseemme tulevaisuuteen voimme toivon mukaan ainakin kehittää uudenlaisia työskentelytapoja. Nyt jos koskaan on tärkeää, että keskustelemme toistemme kanssa. Viexpon henkilökunta on yritysten apuna ja voitte käyttää meitä ylimääräisenä resurssina, jos tarvitsette apua.

Tiedotamme edelleen muutoksista kotisivuillamme ja some-kanavissamme. Viexpon henkilökunta tekee suositusten mukaisesti toistaiseksi etätyötä. Hoidamme myös pääosan yhteydenpidoistamme etänä ainakin toistaiseksi. Viexpo seuraa tilannetta aktiivisesti ja noudattaa ensisijaisesti aina viranomaisten antamia ohjeita.

Yhdessä selviämme myös tästä!

Kristian Schrey & Viexpon henkilökunta